Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG komt met nieuwe tv’s in premium-lijn LG Signature

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2015, 11:25 CategorieOled tv's

LG zal over anderhalve week nieuwe apparaten aankondigen in de premium-lijn voor huishoudelijke apparaten aankondigen, inclusief televisies. LG Signature heet deze lijn, die is bestemd voor de zeer verwende consument.

CES

LG belooft dat de eerste nieuwe apparaten in deze lijn tijdens de CES-beurs in Las Vegas worden onthuld. De CES barst pas op 6 januari los in de gokstad, maar al een dag eerder komt LG met zijn presentatie. Op de website van LG is al een teaser te zien waar een televisie, een speaker en bedieningsknoppen van een afspeelapparaat zijn afgebeeld. Veel kan er verder niet uit worden afgeleid.

Signature

Het is wel duidelijk dat allerlei verschillende huishoudelijke apparaten onder dit Signature-merk worden uitgebracht, maar nog niet of ze bijvoorbeeld op een slimme wijze via internet met elkaar verbonden kunnen worden, met andere woorden: of het smart home-apparaten zijn. LG is echter al flink bezig op dit gebied, dus het ligt wel in de verwachting dat Signature-apparatuur verbonden zal zijn met internet, met elkaar en met de eigenaar, die ze op afstand kan inregelen.

Minimalistische luxe

Maar misschien ook weer niet, want de LG Signature-apparaten – waaronder een zeer dunne Oled-televisie – is ontworpen om minimalistisch over te komen, en misschien wel daardoor, ook luxueus. “Om de gestroomlijnde ‘look’  van LG Signature te bereiken, zijn de producten ontdaan van alle opties die afleiden van de geest van het merk. Het resultaat is een familie van producten van de  beste kwaliteit, die een gevoel van exclusiviteit geeft aan zijn eigenaren.”

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.