Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

House of Cards en Fargo krijgen nieuw seizoenen

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 9:35 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst Netflix heeft bekendgemaakt dat zowel House of Cards als Fargo nieuwe seizoenen mogen verwachten. House of Cards zal in maart terugkeren naar de streamingdienst, terwijl fans van Fargo een jaar langer moeten wachten op nieuwe afleveringen.

Netflix-series House of Cards en Fargo krijgen meer afleveringen

Twee Netflix-series, House of Cards en Fargo, krijgen nieuwe afleveringen. House of Cards is een serie die Netflix zelf produceert. Het vierde seizoen werd vannacht aangekondigd door niemand minder dan Frank Underwood (gespeeld door Kevin Spacey) en verschijnt op 4 maart op de videostreamingdienst. De serie Fargo is ook een Netflix Original, maar alleen in naam, aangezien de productie in handen ligt van de Noord-Amerikaanse televisiezender FX. Netflix heeft slechts exclusief de streamrechten bemachtigd.

In tegenstelling tot House of Cards zal deze Netflix-serie niet snel terugkeren. De makers van de televisieserie hebben aangegeven dat het derde seizoen van Fargo, dat zich in 2010 zal afspelen, pas in 2017 zal worden uitgezonden. Fans van de serie hebben echter ook al eerder op het tweede seizoen moeten wachten, aangezien er ook anderhalf jaar tussen seizoen één en twee heeft gezeten. Wanneer Fargo precies terugkeert naar de videostreamingdienst Netflix, is nog niet naar buiten gebracht door FX of door de dienst zelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.