Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google kondigt familieabonnement aan voor Play Music

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 19:37 CategorieStreamingdiensten

Google heeft op woensdagavond officieel het familieabonnement aangekondigd voor de muziekstreamingdienst Google Play Music. Om gebruik te kunnen maken van het familieabonnement, dien je 14,99 euro per maand te betalen; dat is 2,50 euro per persoon.

Google Play Music krijgt een familieabonnement

De kogel is door de kerk: Google heeft op woensdagavond Nederlandse tijd officieel het familieabonnement aangekondigd dat het bedrijf twee maanden geleden al teaste. Op Googles eigen blog is te lezen dat de dienst in de komende dagen wordt gelanceerd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Frankrijk en Duitsland. In de toekomst wil Google nog meer landen toegang bieden tot dit abonnement. Helaas is op dit moment nog niet duidelijk wanneer Nederland ook toegevoegd wordt aan dat rijtje.

Zes mensen kunnen van het familieabonnement gebruikmaken – wat dus neerkomt op 2,50 euro persoon. Iedereen krijgt zijn eigen profiel, aanbevelingen en afspeellijsten, of je nu Play Music op Android, iOS of pc gebruikt. Naast ongelimiteerd toegang tot de muziekbibliotheek, biedt dit abonnement ook toegang tot YouTube Red en zijn gebruikers in staat zelfs vijftigduizend nummers te uploaden die niet in de online catalogus voorkomen van Google. Die laatste functie is ook beschikbaar voor mensen die niet betalen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.