Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deze games kun je nu spelen met de nieuwe Chromecast

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 9:26 CategorieGaming

Dat de nieuwe Chromecast in staat is games af te spelen, was al duidelijk. Nu zijn er ook daadwerkelijk een aantal gezellige spellen beschikbaar. Zo kun je nu Angry Birds spelen met de hele familie.

Gamen op de Chromecast: deze games kun je spelen

Tijdens de kerstdagen staat gezelligheid natuurlijk voorop en gaming heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen als het om activiteiten op dit soort speciale dagen gaat. En waarom zou je dat niet op de nieuwe Chromecast doen? Het apparaat is niet heel duur (zeker niet in vergelijking met een spelcomputer) en kan toch uren aan plezier bieden met simpele spelletjes en bordspellen in digitaal formaat. Zo kun je nu bijvoorbeeld Angry Birds Friends spelen op je televisie, in combinatie met een Chromecast en je smartphone.

Maar ook spellen als Monopoly Here & Now, Yahtzee Blitz, The Game of Life en Scrabble Blitz 2.0 zijn te spelen via de nieuwe mediaspeler van Google. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is zo’n Google-dongle aan te schaffen, je smartphone te koppelen en zo’n game te downloaden. Vanaf dat punt kan iedereen in de huiskamer meedoen met spelen. Helaas zijn Angry Birds Friends en Monopoly Here & Now nog niet beschikbaar in Google Play, maar door op de naam van de drie andere games te klikken, kom je terecht op hun productpagina.

  • Delen:

Reacties

  1. Robby van de Vorst
    30 december, 2015 om 22:57

    Kan dit alleen met de nieuwe Chromecast dongle? Op de eerste generatie lukt het me nl niet om Angry Birds Friends te spelen zoals het bedoeld is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.