Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon kondigt DTS:X firmware-update aan voor netwerk-AV-receivers

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 11:37 CategorieReceivers

Denon DTS:X, het nieuwe audioformaat van DTS, kosteloos beschikbaar voor de eerste productlijn van netwerk-AV-receivers. De AVR-X7200WA (alsook de AVR-X7200W), de AVR-X6200W en de AVR-X4200W zijn de eerste modellen die een firmware-update krijgen. Na het bijwerken van de firmware zullen alle drie AV-receivers geschikt zijn voor een DTS:X-opstelling met tot 9.2 of 11.2 kanalen en Audyssey ruimte-equalisatie.

DTS:X biedt een nieuwe ervaring in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend mogelijk weer te geven, zodat de soundstage voor rijker klinkt. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden – voor, achter, boven en naast het publiek – waardoor geluidsontwerpers de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren.

De DTS:X firmware-update voor de AVR-X7200W(A) wordt op 28 januari gelanceerd, en die voor de AVR-X6200W en de AVR-X4200W op 18 februari. De definitieve data zijn tot de definitieve lancering onder voorbehoud. Als de AV-receiver verbonden is met internet en de optie “Update Notification” op “On” staat, zal in het instellingenmenu van de receiver een waarschuwing worden weergegeven dat er een firmware-update beschikbaar is. Aanvullende updates voor bestaande DTS:X-geschikte modellen volgen later in 2016.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.