Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #26

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de documentaireserie Making a Murderer.

Making a Murderer (1 seizoen)

Making a Murderer is een exclusieve Netflix-documentaire waarin we kennismaken met Steven Avery. Deze man werd beschuldigd van meerdere dingen, waaronder poging tot moord, waarvoor hij achttien jaar heeft vastgezeten. Avery werd uiteindelijk vrijgelaten, omdat hij niet schuldig bleek, om niet lang daarna wederom opgepakt en opgesloten te worden voor iets dat hij wel gedaan heeft. Het is misschien niet het meest gezellige programma dat je kunt kijken tijdens kerst, maar wel één van de meest spannende series van dit moment.

Fireplace 4K

We hebben allemaal wel eens de openhaardvideo opgezet, om verschillende redenen. Van die openhaardvideo is nu ook een 4K-versie beschikbaar, die niet zal misstaan tijdens je rustige kerstfeest met wijn, kaasjes en kaarsjes. Het knisperende hout gecombineerd met het gebrek aan rook moet voor een ongekende ambiance zorgen, terwijl iedereen geniet van lekker eten, lekker drinken, elkaars gezelligheid en misschien wel de cadeautjes die jullie elkaar hebben gegeven. Fireplace 4K draagt bij aan de warmte in huis. Figuurlijk dan.

Michael Jackson: This Is It

Terug van weggeweest is de documentaire die elke Michael Jackson en muziekliefhebber wel een keer gezien moet hebben: This is It. In deze documentaire zien we de King of Pop van een andere kant dan we hem vaak zagen in de media. Het is een ontroerende reis door het brein van één van de beste muziekmakers op aarde, die helaas op jonge leeftijd gestorven is. Deze docu biedt niet alleen een kijkje in de wereld van Michael Jackson, maar leert je ook (opnieuw) kennis te maken met zijn muziek, wat een mooi kerstcadeau is voor de jonge kijker.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.