Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #25

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het complete tweede seizoen van Fargo.

Fargo (twee seizoenen)

Fargo heeft deze week zijn laatste aflevering mogen ontvangen voor het tweede seizoen en fans moeten nu minstens anderhalf jaar wachten tot het derde seizoen van start gaat. Fargo is een serie gebaseerd op de gelijknamige film. Aan boord zijn in elk geval de Coen Brothers als executive producers, dus je weet dat het alleen maar goed kan zijn. In de serie maken we kennis met Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) die door Minnesota reist en mensen beïnvloedt met zijn malafide praktijken, geweld en natuurlijk de nodige deceptie bij de bevolking.

Aladdin III: Aladdin en de Dievenkoning

Deze week hebben we wederom een kijktip voor de kids onder ons: Aladdin III: Aladdin en de Dievenkoning. Dit is het derde deel in het verhaal van de straatjongen Aladdin, die tegen alle verwachtingen in een relatie krijgt met prinses Jasmine in zijn eerste filmavontuur. In dit derde deel zien we hoe Aladdin erachter komt dat z’n vader toch nog leeft en dat brengt natuurlijk een hoop problemen met zich mee wanneer blijkt dat zijn vader werk doet waar niet iedereen beter van wordt. Niet het beste deel uit de serie, maar wel een leuke film.

The Green Hornet

Superheldenfilms zijn al jaren dé rage in filmland en vlak voordat de chaos losbarstte, kwam er nog een film uit over een superheld die je misschien nog niet kende: The Green Hornet. The Green Hornet is een man die eigenlijk nooit gewerkt heeft, alleen maar feest en dus totaal geen richting aan zijn leven geeft, totdat zijn vader wordt vermoord (is een superheldenfilm compleet zonder dat feit?) en hij besluit de criminelen aan te pakken in zijn stad. Vandaag de dag lijkt dat helemaal geen vreemde keuze meer, of ligt dat aan ons?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.