Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #24

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere twee delen van de horrorfilms van Chucky.

Child’s Play 2 en Child’s Play 3

Soms vind je op Netflix maar één deel van een filmserie (en dan heb je mazzel als dat het eerste deel is), maar in het geval van Child’s Play zijn nu ook deel twee en deel drie beschikbaar. Child’s Play is een horrorfilm over een moordlustige pop die moordt omdat het kan en in de jaren negentig bracht dit heel wat kriebels met zich mee. De pop ziet er eng uit en hij klinkt ook nog eens eng – maar tegenwoordig hebben we al veel engere horrorschouwspelen tot onze beschikking. Desondanks blijft Child’s Play een leuke filmserie om nog eens terug te kijken. #nostalgie

Back to the Future en Back to the Future: Part II

De films van Back to the Future zijn een cultureel fenomeen. 21 oktober 2015, een datum waar personage Marty McFly naartoe wordt gestuurd in een tijdreizende DeLorean, was dit jaar dan ook een groot feest voor fans van de films. Die fans hebben die films waarschijnlijk al op video, dvd en Blu-ray, maar vanaf deze week is het ook mogelijk om zowel Back to the Future en Back to the Future: Part II te bekijken op Netflix. Over nostalgie gesproken: de eerste film stamt alweer uit 1985, terwijl de tweede in 1989 uitgebracht is.

A Very Murray Christmas

Bill Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avond muziek, schalksheid en kroegenpraat in deze stoutere versie van de traditionele kerstshow. De show staat al sinds vorige week op de dienst, maar omdat Sinterklaas nog niet uit het land was, wilde we nog even wachten met deze special. Nu is het tijd om alvast in de kerstsferen te komen, want voor je het weet is het alweer zo ver en zitten we met ons allen in een cirkeltje rond de kerstboom te zingen. Hoezo, dat doet niemand? Ach, bekijk maar gewoon de onderstaande trailer.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  11 december, 2015 om 22:14

  Ik heb netflix geprobeerd 1 maand maar ben er niet mee verder gegaan valt mij zwaar tegen.
  Heb film 1 betere kwaliteit en alle HD zenders goed beeld en dolby. Ik kijk straks naar de nieuwe x files op Fox in januari 2016 6 nieuwe afleveringen voorlopig.

 2. henk
  12 december, 2015 om 15:12

  Netflix ongeveer een half jaar er zijn best wel leuke serie en films te zien, al zijn het niet bepaald de nieuwste. maar koop je een film in de winkel doe je met een tientje ook niks.
  En je hoeft niet steeds onderbrekingen mee te maken, zo bij de omroepen, daar word je pas gek van!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.