De drie beste nieuwe films en series op Netflix #24

11 december 2015 2 Minuten 2 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere twee delen van de horrorfilms van Chucky.

Child’s Play 2 en Child’s Play 3

Soms vind je op Netflix maar één deel van een filmserie (en dan heb je mazzel als dat het eerste deel is), maar in het geval van Child’s Play zijn nu ook deel twee en deel drie beschikbaar. Child’s Play is een horrorfilm over een moordlustige pop die moordt omdat het kan en in de jaren negentig bracht dit heel wat kriebels met zich mee. De pop ziet er eng uit en hij klinkt ook nog eens eng – maar tegenwoordig hebben we al veel engere horrorschouwspelen tot onze beschikking. Desondanks blijft Child’s Play een leuke filmserie om nog eens terug te kijken. #nostalgie

Back to the Future en Back to the Future: Part II

De films van Back to the Future zijn een cultureel fenomeen. 21 oktober 2015, een datum waar personage Marty McFly naartoe wordt gestuurd in een tijdreizende DeLorean, was dit jaar dan ook een groot feest voor fans van de films. Die fans hebben die films waarschijnlijk al op video, dvd en Blu-ray, maar vanaf deze week is het ook mogelijk om zowel Back to the Future en Back to the Future: Part II te bekijken op Netflix. Over nostalgie gesproken: de eerste film stamt alweer uit 1985, terwijl de tweede in 1989 uitgebracht is.

A Very Murray Christmas

Bill Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avond muziek, schalksheid en kroegenpraat in deze stoutere versie van de traditionele kerstshow. De show staat al sinds vorige week op de dienst, maar omdat Sinterklaas nog niet uit het land was, wilde we nog even wachten met deze special. Nu is het tijd om alvast in de kerstsferen te komen, want voor je het weet is het alweer zo ver en zitten we met ons allen in een cirkeltje rond de kerstboom te zingen. Hoezo, dat doet niemand? Ach, bekijk maar gewoon de onderstaande trailer.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

Reacties (2)