Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #23

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

 

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vierde seizoen van Suits.

Suits (vier seizoenen)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered

Lego en superhelden gaan prima samen, zo bewijzen de meerdere Lego-games gebaseerd op superhelden van zowel DC Comics als Marvel. Maar in de vorm van een animatiefilm werkt de combinatie verrassend goed (bedoeld voor jongere kijkers, maar oudere Lego-bouwers zijn ook welkom). In Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered zien we hoe Superman Batman probeert over te halen zich aan te sluiten bij de Justice League, een groep superhelden die samen de wereld beschermen. Maar de koppige Batman zegt uiteraard niet meteen ja…

Marley and Me

Marley and Me is een film over een hond, met (flauwe) komediesterren Owen Wilson en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Eigenlijk heeft de hond de hoofdrol in deze film, omdat het beestje een cruciale rol speelt in een opgroeiend gezin, die zich ook nog een aanpast aan hetgeen dat gezin nodig heeft. We leren natuurlijk de mensen uit het gezin kennen, maar ook de hond en de relatie tussen de mensen en de hond – en dat levert komische situaties op. Het is echter de opbouw en de climax die deze film een emotionele toon meegeven.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.