Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bekijk de eerste trailer van het tweede seizoen van Powers

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2015, 10:17 CategorieStreamingdiensten

De serie Powers, die exclusief via PlayStation Network te bekijken is, krijgt een tweede seizoen, waarvan de eerste trailer is verschenen. Powers is een serie over een stad die tot de nok toe gevuld is met mensen die beschikken over speciale eigenschappen.

Dit biedt het tweede seizoen van Powers

Mocht je een abonnement hebben op PlayStation Plus, dan weet je ongetwijfeld dat je exclusief toegang hebt tot Powers. Powers is een serie die alleen via PlayStation Network te bekijken is en gaat over een stad die tot de nok toe gevuld is met mensen die beschikken over speciale vaardigheden. Deze serie zou een nieuw tijdperk moeten inluiden voor PlayStation en Sony en PlayStation Plus-eigenaars toegang moeten geven tot meer unieke content in de vorm van series en mogelijk ook films, maar tot op heden blijft het slechts bij Powers.

De reacties zijn nou niet echt laaiend enthousiast over Powers, waardoor we ons afvragen waarom Sony deze serie per se wil doordrukken – zeker met de concurrentie van series als Daredevil en Jessica Jones in het achterhoofd – series die niet alleen veel beter zijn, maar het ook veel beter doen. Microsoft zag ongetwijfeld die bui al hangen en besloot daarom al in de zomer om hun plannen voor een eigen tv-serie (die naadloos aansloot op de game Quantum Break) te annuleren. Het tweede seizoen van Powers verschijnt in 2016 op PSN.


€ 344,64

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.