Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audiomerken Teufel en Raumfeld openen brandstore in Amsterdam

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 11:44 CategorieAlgemeen

Vandaag hebben Teufel en Raumfeld de deuren van hun gezamenlijke brandstore op de Van Baerlestraat in Amsterdam geopend, net op de hoek van de P.C. Hooftstraat. Het is de eerste brandstore die de Berlin Acoustics Group buiten thuisland Duitsland opent. De enige andere winkel is de gezamenlijke flagshipstore van Teufel en Raumfeld op de Budapesterstraße in Berlijn.

Sinds de jaren negentig is luidsprekermerk Teufel alleen online te koop; het multiroom streamingmerk Raumfeld werd vijf jaar geleden aan het portfolio toegevoegd en is ook alleen via de webshop te verkrijgen. Met de opening van de Berlijnse flagshipstore in april 2014 is een eerste vertaalslag naar de fysieke winkelvloer gemaakt. Anderhalf jaar later en een kleine vijf jaar na de launch van de Nederlandstalige webshop is de tijd rijp voor een brandstore van beide merken in Amsterdam.

Teufel-brandstore-Amsterdam-1

Het portfolio van Teufel bestaat naast home cinema luidsprekers ook uit koptelefoons, multimedia- en pc-systemen en draagbare producten met Bluetooth-functionaliteit en een lange accuduur. In 1996 was Teufel het eerste Duitse bedrijf dat speakers met een THX-licentie introduceerde. Vandaag de dag biedt Teufel ’s werelds grootste range aan THX-luidsprekers. Het aanbod van Raumfeld is gespecialiseerd op multiroom streaming en omvat verschillende modellen: zowel stereo speakers als een soundbar en sounddeck maken onderdeel uit van het portfolio. Alle wifi speakers van Raumfeld zijn multiroom stereosystemen met ingebouwde versterkers en geïntegreerde netwerktechnologie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.