Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple wil merknamen radiostations Beats 2, 3, 4 en 5 hebben

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2015, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft in november de merknamen voor Beats 2 tot en met 5 vastgelegd, inclusief de logo’s die daarbij horen, die lijken op die van het eerste station. Wanneer Apple voornemens is de nieuwe radiostations te lanceren, is onduidelijk.

Komen Beats 2 tot en met 5 eraan?

Apple, producent van smartphones, mediaspelers en meer, heeft naast een hoop fysieke producten, natuurlijk ook de muziekstreamingdienst Apple Music in handen. Bij Apple Music hoort Beats 1, het radiostation waar menig Apple-liefhebber fan van is. In november heeft de mediagigant aangegeven ook vier andere merknamen met betrekking tot Beats in handen te willen krijgen, namelijk nummers twee tot en met vijf, inclusief het bekende Beats-logo. Op dit moment wacht Apple een besluit van het patentenbureau af.

Dat Apple werkt aan vier andere radiostations, klinkt niet vreemd in de oren. Eerder kwam namelijk al naar buiten dat Apple een deal heeft gesloten met alle platenlabels waarin staat dat Apple Music de muziek mag gebruiken op in totaal vijf radiostations. Op dat moment was nog niet naar buiten gebracht dat Apple werkt aan extra stations. Het zou dus zomaar kunnen dat je binnenkort toegang krijgt tot meer dj’s en programma’s dan nu het geval is – of dat er content gelokaliseerd wordt voor de grootste markten van het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.