Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music vanaf 15 december beschikbaar op Sonos

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 9:47 CategorieLuidsprekers

Apple Music is vanaf 15 december 2015 als publieke bètatest beschikbaar op Sonos. Vanaf dat moment streamen luisteraars alle onderdelen van Apple Music – zoals For You, New, Radio en My Music – via de smart speakers van Sonos.

Apple Music komt naar Sonos toe

Sonos en Apple hebben aangekondigd dat Apple Music vanaf 15 december beschikbaar is voor de Sonos-speakers in huis. Vanaf dat moment streamen luisteraars alle onderdelen van Apple Music – zoals For You, New, Radio en My Music – via de smart speakers van Sonos. Het gaat hier wel om een publieke bètatest. Met die publieke bètatest is het mogelijk de vele functies van Apple Music te gebruiken in de Sonos-app op iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, pc en Android-telefoons. Er kunnen echter wel problemen optreden, natuurlijk.

Sonos wil deze tijd gebruiken om de integratie goed uit te proberen voordat die volledig wordt geïntroduceerd binnen de Sonos-applicatie op iOS, Android en andere platformen. Eerder deed het bedrijf dit ook met Groove Music van Microsoft. Groove was eerst als bètaproduct beschikbaar, maar al gauw werd de dienst helemaal geïntegreerd binnen die Sonos-app. Wanneer de volledige integratie live gaat van Apple Music, hebben beide bedrijven nog niet bekendgemaakt, maar dat hoeft in principe niet lang te duren na 15 december.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.