Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Android TV heeft twee updates gekregen

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 9:54 CategorieSmart tv's

Google heeft deze maand al twee updates uitgebracht voor Android TV, nadat het bedrijf vorige maand Google Play op de schop nam. De updates van deze maand hebben ook betrekking op de digitale winkel, evenals de interface van het besturingssysteem voor smart tv’s.

Android TV kan nu alle apps in één keer updaten

Google heeft deze maand al twee updates vrijgegeven voor Android TV, het besturingssysteem dat je steeds vaker op een smart tv zult tegenkomen. Het lijkt er op dat Google een beetje blijft knutselen met het OS, aangezien het bedrijf een functie heeft teruggebracht, die het eerder uit de Leanback-launcher haalde (de naam van de Android-launcher van Android TV): de mogelijkheid om alle apps in één keer te updaten die een update hebben gekregen. Waarom die knop überhaupt was weggehaald, is ons een raadsel, maar hij is dus weer terug.

Daarnaast is het voor mensen met Android TV nu mogelijk om zelf de volgorde van alle applicaties op het televisiescherm aan te passen, zodat je de meest gebruikte apps prominent in beeld kunt brengen. Vorige maand bracht Google ook al een update uit voor het besturingssysteem, die een complete make-over met zich meebracht voor de interface van Google Play. Die update zorgde er tevens voor dat het knopje voor het updaten van alles apps ook verdween. De update wordt in fases uitgerold en kan elk moment binnenkomen op je tv.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.