Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Volgende grote Xbox One-update verschijnt in februari

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 9:21 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat iedereen met een Xbox One de volgende grote Xbox One-update in februari mag verwachten. Voorlopig verandert er dus even niets aan het nieuwe Xbox One-dashboard, dat vorige week gelanceerd werd door het bedrijf.

Xbox One-dashboardupdate verschijnt in februari

Eerder deze maand lanceerde Microsoft al de grootste Xbox One-update tot op heden: de New Xbox One Experience. Deze update heeft er niet alleen voor gezorgd dat de complete interface van je spelcomputer is aangepast, ook heeft iedereen nu toegang tot backwards compatibility. Mocht je nog niet gewend zijn aan de nieuwe interface, dan hebben we goed nieuws: voorlopig verandert er niets. Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat de eerstvolgende grote update voor de console pas in februari zal verschijnen.

Aangezien de feestdagen alweer voor de deur staan en daardoor veel mensen vrij zijn en mogelijk een Xbox One kopen of krijgen, verwacht Microsoft een grote drukte op Xbox Live dan elders in het jaar. En dan kun je maar beter een stabiel netwerk én besturingssysteem hebben. Ook zou het voor nieuwe eigenaren naar zijn wanneer ze heel lang moeten wachten totdat alle updates binnen zijn en daardoor niet kunnen spelen, dus schort Microsoft alle updates op. Wat de nieuwe update inhoudt, is nog niet naar buiten gebracht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.