Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s SoundMount: draaibare tv-beugel met soundbar

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 9:13 CategorieAccessoires

Tv’s worden steeds slanker en dus is er ook steeds minder ruimte voor goed geluid. Daarom kiezen velen voor een soundbar, een slanke speaker onder de tv. Maar, hoe plaats je de soundbar nu optimaal wanneer je de tv wilt kunnen draaien? Vogels’ heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld in de vorm van de SoundMount, een tv-beugel met ingebouwde soundbar en draadloze subwoofer.

Vogel’s SoundMount

De soundbar zit geïntegreerd in de tv-beugel, waardoor het geluid met de tv meedraait. Vanuit alle hoeken krijg je dus een optimaal geluid voorgeschoteld. De tv met soundbar draait tot zestig graden naar links of rechts mee.

Je kunt de SoundMount aan je smartphone of tablet koppelen middels bluetooth en zodoende stream je favoriete tracks rechtstreeks je huiskamer in. De installatie is eenvoudig: hang de SoundMount aan de wand en sluit de kabels aan. Hij is universeel en past op elke televisie. De SoundMount is gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen. Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking.

Vogels-soundmount-1

De bediening is ook eenvoudig. Je gebruikt namelijk de afstandsbediening van je tv. Zet je de tv aan, dan schakelt de SoundMount in. Zet je de tv uit, dan volgt de SoundMount. Ook het volume regel je met je televisie-afstandsbediening. Vogel’s tv-beugel is geschikt voor flatscreen-tv’s met een diameter van 40 tot 65 inch van maximaal dertig kilo. Het vermogen van de speaker bedraagt 300 watt. 

Prijs en beschikbaarheid

De SoundMount is vanaf november 2015 beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 799 euro (incl. btw).


€ 399,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 794,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 799,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.