Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videodienst KPN Play kost 11,99 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 11:10 CategorieDigitale tv

KPN heeft een nieuwe videodienst gelanceerd, genaamd KPN Play. De dienst kost dit jaar nog 11,99 euro per maand. In 2016 zal de prijs stijgen tot 14,99 euro per maand. Het abonnement is wel maandelijks opzegbaar.

KPN Play: live Nederlandse publieke en commerciële zenders kijken

KPN heeft vandaag KPN Play gelanceerd. KPN Play is een nieuwe applicatie waar consumenten toegang tot krijgen met een abonnement, dat in 2015 nog 11,99 euro paar maand kost. n 2016 zal de prijs verhoogd worden naar 14,99 euro per maand. Het abonnement is wel maandelijks opzegbaar. Met de KPN Play-applicatie ben je in staat live het aanbod van Nederlandse publieke en commerciële zenders en de betaalzender HBO te bekijken. KPN Play werd in april gepresenteerd; tweeduizend man heeft de app getest sindsdien.

Om gebruik te kunnen maken van KPN Play, hoef je – naast het afsluiten van het Play-abonnement – eigenlijk alleen maar de app op iOS of Android te downloaden; een app voor Windows is er helaas niet. Je hoeft hier geen bestaande klant van KPN voor te zijn. Naar live-tv en HBO-programma’s bekijken (inclusief HBO Go), kun je ook gemiste programma’s terugkijken. De eerste maand kost KPN Play overigens slechts één cent, ter verificatie van je bankrekening (streamingdienst zoals Netflix werken op soortgelijke wijze).

Tevens is er ondersteuning voor Chromecast, waardoor KPN Play ineens interessanter wordt voor zogenaamde cord cutters: mensen die het abonnement op kabeltelevisie opzeggen en alles digitaal en online bekijken. Ter aanvulling: een los HBO-abonnement kost momenteel 15,50 euro bij KPN, bovenop je bestaande televisie-abonnement.

  • Delen:

Reacties

  1. Siebe Postma
    02 november, 2015 om 14:19

    Wij wonen in Griekenland en ik ben wel benieuwd of het mogelijk is om dan ook gebruik te maken van deze app. Voor netflix bestaat namelijk hiervoor niet de mogelijkheid.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.