Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Turtle Beach onthult nieuwe Star Wars X-Wing Pilot-headset

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 10:33 CategorieAccessoires

Turtle Beach brengt in de aanloop naar de bioscooprelease van Star Wars: The Force Awakens de Star Wars X-Wing Pilot-headset uit. Deze accessoire is geschikt voor PlayStation 4, Xbox One en mobiele apparaten en is geïnspireerd op de kenmerkende oranje jumpsuits van de piloten van de Rebel Alliance.

Star Wars X-Wing Pilot van Turtle Beach onthuld

Turtle Beach is geen onbekend merk in het gaming-landschap. Het merk levert al jaren mooie en goede headsets af voor gamers en brengt zo nu en dan ook speciale edities uit, zoals nu ook het geval is. Turtle Beach heeft namelijk een speciale headset met een Star Wars-thema aangekondigd, speciaal voor de aankomende bioscooprelease van Star Wars: The Force Awakens. De headset is geschikt voor zowel PlayStation 4 als Xbox One en kan ook op mobiele apparaten gebruikt worden en is geïnspireerd op die oranje jumpsuits van Rebel Alliance-piloten.

turtle-beach-star-wars-1

De Turtle Beach Star Wars X-Wing Pilot-headset heeft een aantal features.

  • Volledig audiospectrum –Luister naar Star Wars zoals het bedoeld is via 40 mm-neodymiumluidsprekers die de tonen knetterend hoog en donderend laag weergeven.
  • Handige besturing – De bediening in het snoer biedt gebruikers eenvoudig toegang tot Master Volume en Mic Mute, allemaal binnen handbereik.
  • Wees luid en duidelijk – Speel samen met vrienden en chat in online multiplayergames met een instelbare microfoon die eenvoudig en snel kan worden verwijderd tijdens het beluisteren van muziek en het bekijken van films.
  • Licht en comfortabel – De headset is voorzien van het nieuwe, lichtgewicht ontwerp van Turtle Beach.

De Turtle Beach Star Wars X-Wing Pilot-headset is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 59,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.