Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert BOOMSTER XL bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 10:24 CategorieLuidsprekers

Voortbordurend op de BOOMSTER bluetooth-speaker presenteert Teufel met de XL-versie een flinke portable variant met een geluidsweergave die nog krachtiger is. De BOOMSTER XL heeft een vermogen van 80 Watt.

Teufel BOOMSTER XL

De eerder dit jaar gelanceerd BOOMSTER was een prima bluetooth-speaker maar voor diegenen die wat meer vermogen wilden om een feestje te kunnen geven ontbrak er iets. Speciaal voor deze gebruikers heeft Teufel nu de XL-versie ontworpen: met een vermogen van 80 Watt voldoet de XL speaker aan deze wens en vult hij het gat tussen de BOOMSTER en de 32 kilogram zware ROCKSTER.

De BOOMSTER XL heeft alle goede eigenschappen van de BOOMSTER en meer: zo heeft hij anders dan de ‘normale’ BOOMSTER een behuizing die volledig van aluminium is en zijn zowel de bassen als de hoge frequenties regelbaar. Met een totaalvermogen van 80 Watt is hij, conform zijn afmetingen, meer dan twee keer zo powerful als zijn kleinere broer.

Teufel-boomster-xl-1

Natuurlijk heeft de BOOMSTER XL met zijn robuuste aluminium frame een aardig gewicht; de draaggreep en de afneembare, brede draagriem zijn dan ook handige extra’s voor wie de BOOMSTER XL met zich meeneemt. Omdat de speaker vaak bij party’s tot inzet zal komen, heeft Teufel niet alleen grote, lichtgevende rode toetsen op de bovenkant van de speaker aangebracht, maar ook LED’s die het volume, de bas en de hoge frequenties visualiseren.

Technische details

  • 3-kanaals stereo systeem voor een natuurlijke en gebalanceerde sound
  • twee tweeters en twee midrange drivers plus downfire-subwoofer
  • Class-D eindversterker met een totaalvermogen van 80 Watt
  • Bluetooth 4.0 met aptX-codec voor streamen zonder kwaliteitsverlies
  • NFC voor snelle draadloze verbinding
  • USB-aansluiting voor smartphone of tablet
  • aluminium behuizing met spatwaterdichte aansluitingen, afneembare draagriemen

Accessoires, prijs en beschikbaarheid

De BOOMSTER XL wordt geleverd met een afneembare draagriem en netadapter en is verkrijgbaar op de website van Teufel voor 599,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.