Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Seizoen zes van Game of Thrones begint in april

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 8:01 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst HBO heeft in een tweet bekendgemaakt dat het zesde seizoen van de hitserie Game of Thrones in april van start gaat. Ook heeft HBO alvast de eerste teaser vrijgegeven. Pas wel op wanneer je nog niet bij bent, want er komen spoilers aan.

Game of Thrones keert terug in april

HBO heeft op maandagavond in een tweet bekendgemaakt wanneer het zesde seizoen van Game of Thrones van start gaat: in april. Ben je nog niet bij met de serie, dan hoef je voorlopig niets dan dat te weten. Ben je wel bij? Mooi, want anders heb je nu genoeg tijd gehad om weg te klikken. Samen met de aankondiging heeft videostreamingdienst HBO namelijk ook een afbeelding vrijgegeven waarop we niemand minder dan – wegkijken – Jon Snow te zien krijgen. Compleet met donker gemaakte ogen en een hoop bloed over zijn gezicht.

De laatste keer dat we Jon Snow zagen, werd hij neergestoken door de leden van de Night’s Watch. Snow zag deze actie niet aankomen en ligt in de laatste scène’s op de grond, terwijl het bloed onder hem vandaan loopt. Credits. Er zijn op YouTube een hoop theorieën te vinden over het lot van Snow, aangezien de boeken daar genoeg hints over hebben gegeven. Daar zullen we nu niets over verklappen. Plus: de seriemakers zijn afgestapt van de boeken en gaan zelf een eigen richting in – niemand weet dus echt zeker wat er staat te gebeuren…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.