Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plex is nu verkrijgbaar voor de nieuwe Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 9:56 CategorieMediaspelers

De makers van de populaire mediastreamingapplicatie Plex hebben laten weten dat de app vanaf nu ook op Apple TV verkrijgbaar is. De bekendmaking dat Plex naar Apple TV zou komen, volgde al snel toen Apple officieel de nieuwe Apple TV presenteerde.

Plex nu te downloaden voor Apple TV

Plex is vanaf nu eindelijk verkrijgbaar voor Apple TV, de mediaspeler van Apple voor onder je televisie. De mediastreamingapplicatie Plex was één van de meest gewilde applicaties voor de Apple TV sinds de officiële lancering van de app in 2007. Sindsdien is de app op verschillende platformen uitgekomen, zoals iPhone en iPad – zelfs op het inmiddels overleden Google TV – maar tot nu dus nog niet op Apple TV. Dat deed het bedrijf bewust, omdat het graag wilde zien dat Apple zijn platform meer open maakte en een App Store zou lanceren.

Dat is nu dus gebeurd en Plex houdt zich dan ook direct aan zijn woord. Vlak nadat de nieuwe Apple TV werd aangekondigd door Apple, kwam de Plex-maker al meteen naar voren met het nieuws te werken aan een Apple TV-applicatie. Voorheen was Plex technisch gezien wel beschikbaar op het platform, maar gebruikers moesten daarvoor allerlei technische (en vaak ook illegale) handelingen voor verrichten, wat het installatieproces onnodig ingewikkelde maakte. Nu is die tijd eindelijk achter de rug en kun je de app zelf, simpel, installeren.

  • Plex


€ 182,10

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 211,47

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.