Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips kondigt nieuwe lijn Bluetooth-speakers aan

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2015, 15:26 CategorieLuidsprekers

Philips heeft vandaag vier nieuwe Bluetooth-luidsprekers aangekondigd, die in verschillende vormen en volumes op de markt worden uitgebracht. Het gaat om de speakers BT6600, BT6000, BT3600 en BT2600, met prijzen vanaf 49,99 euro tot 159,99 euro.

Nieuwe Bluetooth-speakers van Philips

Gibson Innovations toont de nieuwste Philips draagbare Bluetooth speakers. Deze luidsprekers zijn handzaam, compact en oplaadbaar. De luidsprekers moeten een groots geluid geven, zonder dat het ten koste zou gaan van de draagbaarheid. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in wit en zwart (de BT6600 enkel in zwart). Alle speakers hebben multi-pair technologie, zodat je meerdere apparaten met Bluetooth tegelijkertijd kunt koppelen, en kunnen via NFC een nog snellere Bluetooth-verbinding maken.

Philips BT6600

De BT6600 is spatwaterdicht (IPX4). Hij heeft een oplaadstation waar je hem makkelijk op zet om op te laden. Is hij opgeladen dan kan hij er zeker twaalf uur tegen. De digitale sound processor moet voor een goede audiokwaliteit zorgen. De twee drivers en twee passieve radiatoren aan de voor- en achterkant zorgen dat je de muziek nog harder kunt zetten. Zo geeft de speaker aan alle kanten dezelfde geluidskwaliteit. Voor extra gemak heeft de BT6600 nog een powerbank-functie waarmee je je smartphone kunt opladen.

philips-bt6600-grootBT2600 en BT3600

De Philips BT3600 en BT2600 zijn klein genoeg om in een tas meegenomen te kunnen worden. Speciaal ontworpen om makkelijk te vervoeren maar, volgens de fabrikant, met een groots geluid. De BT3600 heeft stereo drivers en een baspijp voor een dieper geluid. Beide speakers hebben ook een ingebouwde microfoon zodat je eenvoudig telefoontjes via de speaker kunt voeren. De batterij van de BT 3600 gaat zo’n tien uur mee, terwijl de batterij van de BT2600 acht uur meegaat. Ook deze speakers hebben een microfoon aan boord.

philips-bt-3600-2600

BT6000

Eerder al toonde Philips de BT6000 die tot de lijn behoort. Deze speaker wordt alom geroemd voor zijn grootse, 360-graden geluid. Ook deze speaker heeft aan weerszijden drivers en radiotoren voor een goede geluidsbeleving. Met ook NFC, een ingebouwde microfoon en een audio in-poort is dit een veelzijdige speaker die je overal mee naartoe kunt nemen. Zijn batterij gaat acht uur mee en deze speaker is ook spatwaterdicht. Tevens beschikt de Philips BT6000 over een microfoon, zodat je er ook hands-free mee kunt bellen.

philips-bt-6000Prijs en beschikbaarheid

De vier Philips-speakers zijn nu verkrijgbaar. De BT6600 kost 159,99 euro, de BT6000 99,99 euro, de BT3600 79,99 euro en de BT2600 kost 49,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.