Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips 65PUS9600 vertraagd door HDR-update

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 11:24 CategorieLcd en led tv's

Afgelopen september kondigde Philips in Berlijn de topmodellen voor 2015 aan, met als vlaggenschip de 9600-serie. Deze tv, met een formaat an 65-inch, beschikt over nagenoeg alle nieuwste technieken en standaarden maar de lancering is vertraagd. TP Vision zou de Philips tv eerst van de nieuwste HDR-specificaties willen voorzien.

Tegenover AVForums laat TP Vision weten dat de 65PUS9600, het topmodel lcd led tv voor 2015, vertraagd is. De reden hiervoor is echter positief want met de alsmaar veranderende standaarden voor High Dynamic Range wil het bedrijf de tv voorzien van de meest recente specificaties.

In 2015 we introduced new Philips TV ranges, featuring state-of-the-art 4K Ultra HD picture quality, our unique Ambilight, bold designs and the capabilities of Android – the world’s most popular operating system able to playback your favourite content. We have recently announced the Philips 9600 TV, a true picture quality flagship for the 2015 range to be available late 2015.

At Philips TV we strive to launch televisions to the market at the right moment with the relevant and innovative specifications, we have decided to postpone the launch of the 9600 to 2016 and update the set with the latest picture quality technologies. We will also make sure we integrate the latest and right HDR specifications, which are being finalised and are planned to be announced at CES in 2016. With this we enable consumers to experience Philips Ultra HD Picture Quality and HDR in the best way.

Helaas kunnen we de 9600-serie dit jaar dus niet meer verwachten maar daar tegenover staat wel veel interessant nieuws tijdens CES 2016, de beurs die begin januari in Las Vegas plaatsvindt.

Meer informatie over de 9600-serie en de overige topmodellen voor dit jaar vind je in de Philips 2015 lcd led tv line-up (najaar).

 • Delen:

Reacties

 1. Audiofreak1
  11 november, 2015 om 15:03

  Laat ze eerst maar eens de software op orde hebben voor ze zo’n top model uitbrengen.

 2. Michael
  11 november, 2015 om 17:57

  Idd. De voorjaarscollectie was ook vertraagd met een half jaar en nog steeds hebben ze de software (android tv) niet op orde. Kijk voor de gein eens op het phillips support forum…. Dus ik snap wel dat deze ook is vertraagd. Ik raad nu iedereen in mijn omgeving af een phillips tv te kopen

 3. jeroen
  18 november, 2015 om 14:59

  Volledig mee akkoord.
  De philips tv’s zitten vol buggy software. Met adroid tv is het iets beter geworden, maar nog steeds slaagt philips er niet in een tv uit te brengen die werkt.
  Als je het niet kan, maar dan toch gewoon een TV zonder smart functies.

  Ik zit al aan mijn 3de philips tv die telkens opnieuw hersteld is geweest wegens software en of hardware problemen. Ik raad ook iedereen aan eens te gaan kijken op de philips forums,NIETS als klachten.
  Mensen laat je niet vangen en koop geen Philips TV!

 4. Harry
  14 februari, 2016 om 11:46

  Yep, drama die software; gewoon Beta, zoniet Alfa. Beeld is wel waanzinnig (65pus9809/12) en zeker met veel ramen om je heen, maar deze wordt omgeruild voor de 65pus9600/12, zodra beschikbaar. Benieuwd of de software daar beter is. Ik begrijp eigenlijk niet dat ze niet gewoon top panels leveren (focus!) en naar keuze AppleTV of Nexus TV player (Google TV) erbij, waarvoor ze slim ergens een uitsparing maken en geen gezeik meer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.