Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe soundbars LG en Yamaha te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2015, 14:15 CategorieLuidsprekers

De soundbar is helemaal hot en er is dan ook geen enkele fabrikant die zich niet in deze productcategorie bevindt. LG heeft onlangs een gebogen soundbar uitgebracht die perfect bij de gebogen tv’s van het bedrijf moet passen, terwijl Yamaha zich focust op kwaliteit met de nieuwe YSP-1600. Beide systemen liggen nu in de Nederlandse winkels.

Yamaha YSP-1600

De 6,5 cm hoge YSP-1600 valt op in de woonkamer door een dynamisch ruimtelijk geluid met Dolby Digital en DTS. Dankzij de gepatenteerde Yamaha Digital Sound Projector-technologie produceert de soundbar met twee naar boven gerichte subwoofers en acht beam-luidsprekers een virtueel surround-sound, waarbij gericht gebruik wordt gemaakt van geluidsreflecties op de muren, de vloer en het plafond. HDMI 2.0 met HDCP 2.2 en 4k video-compatibiliteit zorgen voor de meest optimale beeldweergave. De soundbar ontvangt audiosignalen via een rechtstreeks aangesloten bron of uit het MusicCast-netwerk of via Bluetooth en Apple AirPlay.

Yamaha-YSP-1600

LG HS8

De LG HS8 Curved Sound Bar is een gebogen soundbar die bij de gebogen tv’s van het bedrijf past. De curve draagt bij aan de geluidservaring, en het bereik wordt vergroot door de plaatsing van tweeters aan beide kanten van de sound bar. Met de i-Sound Mode wordt de TV-ervaring op een nieuwe manier verbeterd: i-Sound herkent de content die er afgespeeld wordt en past daar meteen de audio instellingen op aan. Zo is de klank van deze Sound Bar altijd afgestemd op wat de gebruiker bekijkt. De HS8 Curved Sound Bar is tevens compatible met Google Cast en met de Multi-room Mode kan de gebruiker de muziek met zich meenemen door het hele huis, door verschillende speakers aan te sturen met één mobiele telefoon.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.