Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nieuwe Apple TV krijgt de Podcast-app van Apple’

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 13:01 CategorieMediaspelers

Het is goed mogelijk dat de nieuwe Apple TV van Apple binnenkort wordt voorzien van zijn eigen Podcast-applicatie, zoals zijn voorganger. Het is vooralsnog onbekend waarom de nieuwe mediaspeler geen eigen podcast-app heeft.

Gerucht: Podcast-app onderweg naar Apple TV

Je kunt beargumenteren dat de nieuwe Apple TV op alle vlakken een verbetering is ten opzichte van zijn voorganger, kijkende naar de ondersteuning voor Siri (helaas nog niet in Nederland…), de nieuwe App Store en de snellere processor. Echter, er missen ook aspecten aan deze nieuwe mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino. Eén van die missende elementen is in de vorm van software en wel de officiële Podcast-applicatie van Apple. Deze app is verkrijgbaar op de oude Apple TV, evenals de iPhone en de iPad van het bedrijf.

Waarom de app niet standaard is meegeleverd met de hardware of niet te vinden is in de App Store, is vooralsnog onduidelijk, maar het kan mogelijk te maken met het idee dat Apple de nieuwe Apple TV sneller op de markt wilde hebben, nog voordat alle software gereed was. Het betekent gelukkig niet dat de Podcast-app nooit naar Apple TV komt. Sterker nog: in de bovenstaande screenshot is het icoon van de applicatie te zien. Deze afbeelding is genomen van een video die constant afgespeeld werd op een demo unit in een Apple Store.

Het is nu afwachten totdat Apple officieel de Podcast-applicatie naar Apple TV brengt.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.