Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hificorner.nl electronica cadeautips voor tijdens de feestdagen

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 9:00 CategorieGesponsord

Elke twee weken schijnen de collega’s van Hificorner.nl hun licht op de beste, meest interessante of nieuwste hifi-producten. Deze week kijken we echter naar leuke cadeautips voor de feestdagen.

Met de naderende feestdagen zijn we altijd druk met het uitzoeken van leuke cadeaus. Niet altijd een makkelijke opgave, want waar moet je beginnen? Hificorner.nl heeft daarom een paar cadeaus voor de feestdagen op een rij gezet. Variërend van gadgets als Action Cams tot personal audio als Bluetooth speakers en hoofdtelefoons.

Cadeautip 1: een hoofdtelefoon

Bijna iedereen met een smartphone, tablet, pc/laptop of mp3-speler gebruikt tegenwoordig een hoofdtelefoon. Hoe ontspannend is het om tijdens het reizen met het openbaar vervoer te luisteren naar je favoriete muziek? Hoe fijn is het om tijdens het sporten opgezweept te worden door de muziek? Hoe intens en belangrijk is dat ene nummer voor u? Een goede hoofdtelefoon maakt het leven net iets mooier.

Bowers-Wilkins-P5-Wireless-1

Zo verkopen wij de Bowers & Wilkins P3, een hoofdtelefoon die schitterende geluidsprestaties levert en bovendien is gegoten in een hip jasje. Dan hebben wij nog een fonkelnieuwe collectie hoofdtelefoons van het merk House of Marley. Dit hoofdtelefoonmerk wordt sterk geïnspireerd door Bob Marley en staat voor een duurzame en mooi wereld. Die visie is onder andere terug te zien door materialen zoals hout te verwerken in de hoofdtelefoons. Gaat u liever voor een intense luisterervaring? Dan is bijvoorbeeld de Bose QuietComfort 25 een aanrader. Deze hoofdtelefoon maakt gebruik van een geavanceerde ruisonderdrukkingstechniek, waardoor niets de luisterervaring in de weg staat.

Cadeautip 2: een draadloze speaker

Streaming is populairder dan ooit. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van Spotify, YouTube, Deezer, Apple Music en ga zo maar door. Hoe fijn is het als u al deze muziek vanaf een smartphone of tablet draadloos kunt afspelen via een draadloze speaker?

Bij streaming denken mensen al snel aan Sonos. Niet onterecht, want de draadloze Sonos-speakers zijn zeer populaire en bovendien steengoede gadgets. Bent u op zoek naar een vriendelijke geprijsde maar kwalitatief uitstekende Bluetooth speaker? Dan is de Stereoboom 500 misschien een optie. Hebt u iets meer geld gereserveerd voor een draadloze speaker? Dan is de Bose SoundLink Mini II of de Yamaha WX-030 (een MusicCast-speaker) allicht een mooi cadeau om te geven.

Cadeautip 3: een Action Cam

Met een Action Cam kunt u alle spectaculaire momenten herbeleven. Deze camera is bij uitstek geschikt voor avontuurlijke mensen. Monteer een Action Cam op een helm, aan een fietsstuur of neem hem mee onder water en leg al uw belevenissen vast op kwalitatief hoogwaardig beeld. Daarom speciaal voor u geselecteerd: de Kitvision Splash en de Guardo Action Cam.

Cadeautip 4: verbeter je huidige apparatuur

Iedereen stoort zich wel eens aan storingen in het beeld of geluid, haperende verbindingen of de onmogelijkheid om te streamen. De AudioQuest Beetle is een hoogwaardige DAC (digital-to-analog converter) die digitale signalen omzet in een hoogwaardig analoog signaal. Anders gezegd: dit apparaat zorgt ervoor dat digitale muziek (vanaf een smartphone, tablet of laptop) wordt omgezet naar een analoog signaal dat geschikt is voor een versterker.

AudioQuest Jitterbug

De AudioQuest Jitterbug zorgt ervoor dat Jitter wordt gefilterd uit het digitale signaal (waardoor de hoge kwaliteit intact blijft). De QED uPlay Puck maakt streaming mogelijk via een bestaande Hifi-set. Deze Bluetooth audiospeler kan door zijn analoge ingang op elke stereo- of home cinemaset aangesloten worden, waarna u muziek kunt afspelen vanaf een smartphone, tablet of pc.

Cadeautip 5: geheim van de chef

Naast populaire klassiekers als hoofdtelefoons, Bluetooth speakers, Action Cams en apparatuurverbeteraars hebben onze category managers ook nog een duit in het cadeauzakje gedaan. Dat zijn de hippe platenspeler Pro-Ject RPM-1.3 Genie, de veelzijdige radio Sony XDR-S60DBP, de prijsvriendelijke Full HD Smart-televisie Philips 32PFK5300 en de strakke soundbar Q Acoustics Media 4.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.