Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Fresh ’n Rebel presenteert de Rockbox Cube Fabriq Edition

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2015, 14:35 CategorieLuidsprekers

Het merk Fresh ’n Rebel heeft de Rockbox Cube Fabriq Edition aangekondigd: een kleine speaker voor je smartphone en tablet. Deze Bluetooth-speaker zou volgens de fabrikant niet alleen muziek-, maar ook design liefhebbers moeten aanspreken.

Fresh ’n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition

Het merk Fresh ’n Rebel heeft vandaag een speciale versie van de Rockbox Cube aangekondigd: de Rockbox Cube Fabriq Edition. Volgens de fabrikant is dit een krachtige en mooi vormgegeven Bluetooth-speaker die je kunt koppelen aan je smartphone of tablet, die zowel muziek- als designliefhebbers zou moeten aanspreken. De Cube is bekleed met een geweven stof en uitgerust met een leren label met het Fresh ‘n Rebel logo in reliëf. De speciale speaker is in vijf kleuren verkrijgbaar, namelijk Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake.

De Rockbox Cube Fabriq Edition maakt gebruik van Bluetooth 4.0 zodat gebruikers hem draadloos kunnen verbinden met al hun apparaten, zoals een telefoon, tablet of notebook. Om er zeker van te zijn dat de Rockbox Cube Fabriq Edition werkt met vrijwel elk apparaat, kan deze ook verbonden worden via de meegeleverde audiokabel. Wanneer de box (binnen een uur) volledig is opgeladen, dan gaat de batterij tot acht uur mee. De Rockbox Cube Fabriq Edition is vanaf eind november verkrijgbaar in de winkel voor een prijs van 29,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.