Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deze 104 Xbox 360-spellen komen naar Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 15:46 CategorieGaming

Microsoft heeft de complete lijst met Xbox 360-spellen vrijgegeven, die je vanaf 12 november ook op je Xbox One-spelcomputer kunt spelen door middel van backward compatibility. Vanaf 12 november kun je tevens de New Xbox One Experience-update verwachten.

Xbox 360-spellen speelbaar op Xbox One van 12 november

Het duurt nu nog maar enkele dagen tot Microsoft de New Xbox One Experience zal uitbrengen voor iedereen met een Xbox One in huis. Vanaf 12 november kun je die update verwachten. Wat ook die dag van start gaat, is backward compatibility: Xbox One-eigenaars kunnen dan een greep uit het Xbox 360-aanbod spelen op hun nieuwe spelcomputer – een functie die Sony niet van plan is uit te brengen op PlayStation 4 (maar dan natuurlijk met PS3-spellen). Microsoft heeft nu bekendgemaakt om welke 104 spellen het gaat.

Op de officiële nieuwswebsite van Xbox vind je de complete lijst met Xbox 360-videogames die je dus vanaf volgende week ook op je Xbox One kunt spelen. In de toekomst wil Microsoft nog meer titels toevoegen. Het enige wat het bedrijf daarvoor nodig heeft is ‘groen licht’ van de uitgever of rechthebbende en dan kan Microsoft ervoor zorgen dat de lijst wordt uitgebreid. Vanaf december zal Microsoft in elk geval nog meer titels gaan toevoegen en vanaf dat punt zul je zien dat er maandelijkse nieuwe games worden toegevoegd.

Bovendien is het zo dat wanneer je een Gold-abonnement op Xbox hebt (waarmee je online kunt gamen en gratis games kunt downloaden), je in staat bent alle Games with Gold voor Xbox 360 te downloaden naar je Xbox One.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.