Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer lanceert familieabonnement in Frankrijk

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 7:55 CategorieStreamingdiensten

Deezer heeft een familieabonnement gelanceerd die voorlopig alleen in Frankrijk verkrijgbaar is. Het abonnement kost 15 euro per maand. De muziekstreamingdienst heeft bekendgemaakt dat dit abonnement ook naar andere landen komt.

Familieabonnement Deezer: 15 euro per maand

De muziekstreamingdienst Deezer heeft ook zijn plannen bekendgemaakt omtrent een familieabonnement, nadat eerder Apple en Spotify dat al hebben gedaan. Het abonnement is momenteel alleen in Frankrijk beschikbaar voor Orange-abonnees en kost een gezin vijftien euro per maand. Binnenkort komt dit abonnement ook naar andere landen, zo geeft Deezer aan, maar helaas is nog niet bekend wanneer we het bijvoorbeeld in Nederland mogen verwachten. Dat kan nog enkele maanden gaan duren.

Met het familieabonnement kunnen tot zes mensen tegelijkertijd gebruikmaken van deze muziekstreamingdienst, zoals dat ook bij Apple met Apple Music kan. Google heeft ook aangegeven een familieabonnement te willen lanceren en dat plan zou dit jaar nog worden gelanceerd. Spotify biedt ook een familieabonnement aan, maar dat is toch een stuk duurder dan de concurrentie. Spotify rekent voor de eerste gebruiker tien euro per maand en voor andere vijf gebruikers vijf euro per maand, waardoor de kosten neerkomen op 35 euro per maand.

Deezers familieabonnement lijkt daardoor toch heel aantrekkelijk geprijsd, waardoor de muziekstreamingdienst kan blijven concurreren met Apple Music, Google Play Music en meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.