Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #22

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere twee seizoenen van Hannibal.

Hannibal (twee seizoenen)

Mogelijk ken je de naam Hannibal Lector van een aantal horrorfilms die in de afgelopen jaar zijn uitgebracht. Op basis van dit personage en zijn verhalen is ook een serie gemaakt, waarvan de eerste twee seizoenen nu op Netflix staan. Zoals je kunt verwachten is Hannibal een psychologische horror- en thrillerserie, die niet bedoeld is voor jonge kijkers of de mensen die gruwelen van horror in het algemeen. Bovendien gaat de serie ook verder dan de films ooit gingen – wees dus gewaarschuwd voordat je aan deze serie begint.

Jerry Maguire

De film Jerry Maguire gaat over een sports agent die een morele ingeving krijgt en die ook uit – maar daardoor wel wordt ontslagen. Maguire, gespeeld door die goedlachse Tom Cruise, besluit zijn vernieuwde kijk op het leven toe te passen in de begeleiding die hij geeft aan de enige atleet die nog bij hem wil trainen, Rod Tidwell (gespeeld door Cuba Gooding Jr.). Samen met hem en de enige persoon die nog in hem gelooft (Renée Zellweger) probeert hij het bestaan op te bouwen die hij door zijn nieuwe mening achter zicht moest laten.

Groundhog Day

Stel je voor: je leven bevat weinig spanning en op je werk krijg je de taak om een nog minder spannende taak te verrichten. Dan is die dag éindelijk voorbij en ga je naar bed, om de volgende dag dezelfde dag nogmaals te moeten beleven. Pure ellende. Dat is wat Bill Murray in de film Groundhog Day meemaakt. Hij wordt elke dag op dezelfde dag wakker en wanneer hij dit eenmaal doorkrijgt, dan begint hij met experimenteren. Wat kan hij allemaal door zonder de consequenties ervan te ervaren? En wanneer is het nou eindelijk morgen?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.