Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #20

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van Master of None.

Master of None (1 seizoen)

Eigenlijk hadden we vorige week deze al willen meenemen, maar daar was geen ruimte meer voor, dus doen we het nu. Master of None is een komedieserie gemaakt door onder meer komiek Aziz Ansari, bekend van live optredens en zijn rol in Parks and Recreation. In Master of None kruipt Ansari in de rol van Dev, een man van dertig die probeert rond te komen in New York City. De humor is deze komedieserie is voor sommige mensen misschien wat te droog, maar als je de acteur tof vindt, dan vind je deze serie ook grappig.

With Bob and David (1 seizoen)

Eerder dit jaar kwam naar buiren dat Netflix een nieuwe komedieserie van twee bekende komedianten heeft besteld: Bob Odenkirk en David Cross. Dat is het duo achter de bekende en grappige HBO-serie Mr Show, uit de jaren tachtig. De productie voor de serie was toen al begonnen en heet W/ Bob and David. De serie bevat vier half uur durende afleveringen en een uur durende making-of special. In de serie zien we Bob Odenkirk en David Cross aan sketch comedy doen, gebaseerd op, vermoedelijk, nieuwe personages dan die uit de Mr Show-serie van HBO.

Office Space

Ben je dit weekend op zoek naar een gigantisch droge komedie, eentje die gaat over het leven op de werkvloer eind jaren negentig? Dan zit je met Office Space helemaal goed. In Office Space zien we hoe drie collega’s het allemaal zat zijn om te werken, waarna ze besluiten te rebelleren. Hun gierige baas merkt dat natuurlijk op en dat levert lachwekkende consequenties op. In de onderstaande trailer krijg je al een heel goed beeld van wat je van de film kunt verwachten – gemaakt door de bedenker van MTV’s Beavis and Butthead.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.