Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #19

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende film Rush.

Rush

De film Rush speelt zich af in de jaren zeventig is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de rivalenstrijd tussen Formula 1-coureurs James Hunt en Niki Lauda. In de hoofdrollen spelen Chris Hemsworth, Daniel Brühl en Olivia Wilde. De film gaat onder andere in op de twee totaal verschillende persoonlijkheden van hoofdrolspeler Hemsworth en Brühl: Hemsworth speelt de playboy Hunt die totaal anders racet dan rivaal Brühl (Lauda), die veel meer methodisch en eigenlijk briljanter is. Beide racers zetten alles op het spel om te winnen.

Once Upon a Time in America

In Once Upon a Time in America uit 1984 alweer, zien we Robert De Niro in de rol kruipen van een Joodse gangster. Dat zien we echter wel iets later in de film, aangezien we De Niro en zijn gangstervrienden eerste als jonge mannen zien floreren in de onderwereld. Later keren de oud-gangsters terug naar de straten van weleer, waar ze opnieuw geconfronteerd worden met de keuzes die ze hebben gemaakt. De consequenties zijn dus nog steeds zichtbaar. Once Upon a Time in America wordt gezien als één van de beste films uit de jaren tachtig.

Going Clear: Scientology And The Prison of Belief

Naast films en series heeft Netflix ook documentaires online staat, zoals Going Clear: Scientology And The Prison of Belief. De spannende en spraakmakende documentaire laat zien hoe het eraan toegaat achter de gesloten deuren van Scientology – een geloof dat geënt is op de gedachte dat een persoon een onsterfelijk spiritueel wezen (thetan) is die een gedachte en een lichaam bezit, en dat de persoon fundamenteel goed is. In België wordt Scientology al officieel gezien als sekte – en misschien zie je dat straks ook wel zo, na het kijken van deze docu.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. Kesteloot Jean
    07 november, 2015 om 16:29

    Goededag,waarom zijn er nu op netflix FRANSE ondertiteling ? géén NL mmer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.