Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple TV krijgt binnenkort ondersteuning voor mappen’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 9:53 CategorieMediaspelers

Uit de nieuwe bèta van het tvOS voor ontwikkelaars blijkt dat Apple ondertussen werkt aan de ondersteuning voor mappen voor de mediaspeler. Wanneer Apple echter de mappen toe zal voegen, is helaas onbekend.

‘Mappen onderweg naar Apple TV’

Ontwikkelaars die apps of games ontwikkelen voor het tvOS, de software van de Apple TV, hebben nu al toegang tot de nieuwste versie van de software, namelijk tvOS 9.1, middels een onlangs uitgebrachte bèta. Nu zijn er altijd ontwikkelaars die heel nieuwsgierig zijn om te kijken of de software hints bevat naar toekomstige updates voor het besturingssysteem en dat blijkt dit keer zo te zijn. Apple werkt namelijk aan ondersteuning voor mappen voor op de mediaspeler. Maar wanneer die officieel verschijnen, is onbekend.

De mappen organiseren werkt ongeveer hetzelfde als op iOS. Als gebruiker kun je een app over een andere app slepen om zo een map te maken. Ook ben je in staat om een map te hernoemen. De layout van de map is 3 x 3: je kunt dus in totaal negen applicaties in een map kwijt. In Noord-Amerika heeft Apple de Apple TV al van updates voorzien die wij hier nog niet hebben, zoals toplijstjes en categorieën. Wanneer die functies ook de Nederlandse Apple TV bereiken, is echter ook niet bekendgemaakt door het bedrijf uit Cupertino.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.