Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music nu ook verkrijgbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 19:30 CategorieStreamingdiensten

Apple Music is vandaag uitgebracht voor Android. De applicatie van de muziekstreamingdienst is vanaf nu te downloaden uit Google Play en is uitgebracht in elke regio waar Apple Music ook beschikbaar is, waaronder dus Nederland. Het betreft wel een bèta-app.

Download nu Apple Music voor Android

Apple heeft op dinsdagavond Nederlandse tijd officieel Apple Music uitgebracht voor Android. De app van de muziekstreamingdienst is vanaf nu gratis te downloaden uit Google Play. Het gros van de features van Apple Music hebben de overstap gemaakt en dat betekent dat ook Android-eigenaars kunnen genieten van Beats 1, Connect en zelfs persoonlijke muzieksuggesties; de dingen die momenteel nog niet beschikbaar zijn, is de mogelijkheid tot het afsluiten van een familie-abonnement en er zijn geen muziekvideo’s.

Dat komt doordat de app momenteel nog in bèta is, maar Eddy Cue, verantwoordelijk voor Apple Music, belooft dat de ontbrekende features aan Apple Music op Android worden toegevoegd wanneer de app uit de bèta komt. Cue geeft aan dat Apple zijn best gedaan heeft de applicatie ook echt als een Android-app te laten aanvoelen. Nu is het Material Design niet alom aanwezig in deze app, maar Apple heeft inderdaad hier en daar wat aanpassingen verricht zodat het meer op een Android-app lijkt – maar dan natuurlijk van Apple.

Ook Android-gebruikers krijgen de kans de app drie maanden gratis uit te proberen.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.