Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple geeft tvOS 9.0.1 vrij voor nieuwe Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 8:21 CategorieMediaspelers

Apple heeft laten weten dat iedereen met een Apple TV-mediaspeler in huis vanaf de nieuwste software voor het apparaat kan downloaden. We hebben hier te maken met de eerste, kleine, update voor de populaire mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino.

Download nu tvOS 9.0.1 voor Apple TV

Apple heeft op maandagavond de nieuwste versie van het tvOS losgelaten op het internet. Iedereen met een nieuwe Apple TV-mediaspeler in huis kan de update vanaf nu downloaden door naar de instellingen van zijn Apple TV te gaan, daarna naar Systeem en Software-update. De update zal vervolgens over-the-air gedownload en daarna geïnstalleerd worden. Aangezien we met een x.0.1-update te maken hebben, gaat het om een klein bestand te gedownload moet worden – al met al moet dit proces niet lang gaan duren.

En omdat het om een kleine update gaat, moeten we er niet teveel van verwachten. iOS 9.0.1 brengt geen grote veranderingen met zich mee. De gedachte is dan ook dat Apple slechts wat prestatieverbeteringen doorvoert en bugs verhelpt die het bedrijf en zijn gebruikers zijn tegenkomen sinds de release van het apparaat, eind oktober. Ondertussen test Apple wel een veel grotere update uit, namelijk iOS 9.1. Die wordt momenteel getest door ontwikkelaars en bevat verbeteringen met betrekking tot je thuisnetwerk en het scrollen.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.