Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zo ziet Apple Music er mogelijk op Android uit

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2015, 9:15 CategorieStreamingdiensten

Dit weekend zijn er screenshots verschenen van wat mogelijk de Android-applicatie van de muziekstreamingdienst Apple Music kan zijn. Apple heeft zelf nog geen beelden naar buiten gebracht van de Android-app, dus scharen we dit nieuwtje voorlopig nog onder geruchten.

Apple Music op Android

Sinds de introductie van Apple Music, belooft het bedrijf uit Cupertino ons een Android-applicatie die deze herfst moet verschijnen in Google Play, de digitale winkel van Android. Nu we in de laatste week van oktober zitten lijkt het er inderdaad op dat Apple binnenkort die app lanceert, aangezien er mogelijk al de eerste beelden van zijn verschenen. Maar omdat Apple de screenshots niet zelf naar buiten heeft gebracht, kunnen we het niet zeker weten. Na het zien van de screens, kun je best geloven dat dit in de Android-app in kwestie is.

apple-music-android

Het Duitse Mobile Geeks heeft de screens gepubliceerd. In tegenstelling tot de iOS-app van Apple Music, dienen Android-gebruikers door de applicatie te navigeren middels het hamburgermenu aan de linkerkant, die met een swipe van links naar rechts op te roepen is. Voorlopig lijkt het erop dat alle prominente features aanwezig zijn, zoals Beats 1 Radio, Connect, My Music, de suggesties die op basis van jouw interesses zijn gemaakt en de nieuwe tracks – maar een integratie met je iCloud Music Library lijkt afwezig te zijn, helaas.

Zeker weten doen we dat pas wanneer de app officieel lanceert. Dat moet nu een dezer dagen gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.