Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One-controllerknoppen binnenkort zelf in te delen

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 10:32 CategorieGaming

Microsoft heeft via Twitter bekendgemaakt dat het binnenkort voor iedereen mogelijk wordt zelf de Xbox One-controllerknoppen in te delen. Daarvoor dien je nu nog een Xbox One Elite-controller te kopen en daar is de community het niet mee eens.

Zelf je Xbox One-controllerknoppen indelen

Onlangs introduceerde Microsoft de Xbox One Elite-controller. Die controller, die hierboven staat afgebeeld, stelt gebruikers in staat zelf de knoppen in te delen op de hardware. Daarnaast heeft de Elite ook een afwijkende d-pad (de vierpuntdruktoets onder de linker analoge knuppel), een knopje voor extra instellingen en nog enkele triggers op de achterkant gekregen, zodat je je game-ervaring voor jezelf kunt verhogen. Echter, de community is het er niet mee eens dat alleen Elite-controllereigenaars over deze mogelijkheid beschikken.

xbox-one-controller-remapping

Daarom heeft Mike Ybarra, de Xbox en Windows Gaming Platform Director, dit weekend via Twitter laten weten dat die functie, waarmee je dus zelf de knoppen kunt indelen op de controller, binnenkort ook naar elke Xbox One-eigenaar komt. De functie is al beschikbaar in de New Xbox One Experience, maar werkt nog niet naar behoren, maar daar kan binnenkort nog verandering in komen. Wanneer de optie precies voor iedereen beschikbaar is, heeft Microsoft helaas nog niet bekendgemaakt, maar zoiets hoeft niet lang meer te duren.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.