Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One-controller binnenkort zelf in te delen met NXOE

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 9:49 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat het binnenkort voor NXOE-leden mogelijk is de knoppen van de controller opnieuw in te delen. De functies komt beschikbaar wanneer de nieuwste update is aangekomen voor de New Xbox One Experience.

Knoppen zelf indelen op de Xbox One-controller

Het is binnenkort mogelijk zelf de knoppen in te delen op Xbox One-controllers. Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat leden van de New Xbox One Experience die feature met de eerstvolgende update mogen verwachten. De New Xbox One Experience is een apart preview-programma voor Xbox-fanaten waarmee ze alvast de nieuwste software en het nieuwe dashboard mogen uitproberen, die ergens in november voor iedereen beschikbaar moet zijn. Houd dus je Xbox One in de gaten voor nieuwe updates.

Het goede nieuws is dat deze feature met alle controllers werkt en je daarvoor niet speciaal de Elite-controller voor in huis hoeft te halen, al biedt die natuurlijk wel meer mogelijkheden dankzij de extra knoppen op de hardware. Helaas is het nog niet duidelijk of de functie meteen met de officiële lancering van NXOE wordt meegeleverd, aangezien Microsoft momenteel dat soort informatie nog even in het midden laat. Het kan dus zijn dat wanneer het nieuwe dashboard gelanceerd wordt, je nog even moet wachten op deze feature.

Lees hier onze eerste ervaringen met de New Xbox One Experience.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.