Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wederom teaser van Marvel’s Jessica Jones verschenen

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2015, 9:26 CategorieStreamingdiensten

Marvel en Netflix hebben deze week wederom een teaser vrijgegeven van de aankomende serie over de ex-superheldin Jessica Jones. De teaser is afkomstig van het Japanse Netflix-kanaal, dus let niet op de tekens die je niet kunt lezen.

Nieuwe teaser van Marvel’s Jessica Jones

Tot op heden hebben we nog geen volledige trailer gekregen van zowel Netflix als Marvel van de nieuwe serie Marvel’s Jessica Jones, maar de onderstaande trailer geeft ons een prima idee van wat we van de ex-superheldin mogen verwachten. In de onderstaande teaser zien we Jessica Jones namelijk over een paar bewusteloze lichamen stappen in een kroeg, terwijl ze net de jukebox heeft aangeslagen en op weg is naar de bar voor een (mogelijk laatste) shot (voordat ze misschien naar huis gaat, wie het weet mag het zeggen).

Wanneer we ook de vorige teaser er nog eens bij pakken, dan valt op dat deze superheldenserie een stuk komischer zal zijn dan bijvoorbeeld Marvel’s DareDevil, die ontzettend veel op een live action-Batman-serie lijkt qua geweld en thema’s. En dat is prima, want Jessica Jones kan net even voor de afwisseling zorgen die we nodig hebben op het gebied van superheldenseries (al levert The Flash ook al een prima te bekijken serie af met genoeg komische elementen, maar die superheldenshow is (nog) niet te zien op een dienst als Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.