Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Volledige trailer van Marvel’s Jessica Jones verschenen

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2015, 9:04 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben de eerste volledige trailer van Marvel’s Jessica Jones online gezet, die laat zien dat ook deze serie donker wordt. De toon die is gezet in Daredevil wordt dus doorgezet in deze serie. Ook maken we kennis met die andere superheld: Luke Cage.

Maak kennis met Jessica Jones en Luke Cage

Het duurt nu nog maar een maand en dan staat het eerste seizoen van Marvel’s Jessica Jones online op Netflix. Marvel’s Jessica Jones is een superheldenserie die zich concentreert op de voormalige superheldin genaamd Jessica Jones, die nu de eindjes aan elkaar probeert te knopen als een privédetective. Zij ruimt eigenlijk al dat gespuis op die leden van de Avengers te min vinden en heeft het daar zwaar mee, als we de onderstaande trailer mogen geloven. Ook zien we de slechterik van het seizoen in beeld: Killgrave.

Naast Jessica Jones en Killgrave, komt ook Luke Cage voorbij, een andere superheld. Onduidelijk is nog op dit moment of Luke Cage al de superheld is die hij is in de comics, maar het lijkt er niet op. Wanneer hij Jessica confronteert met wat hij gezien heeft, lijkt het erop alsof dit allemaal nieuw voor Luke is. Tijdens de New York Comic-Con debuteerde Netflix al de eerste aflevering van deze serie en de reacties zijn unaniem positief. Dat belooft dus wat voor fans van Daredevil en serieuze series, wanneer Jessica Jones op 20 november te zien is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.