Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears voegt Block Party-feature toe aan draadloze speakers

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 11:04 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears introduceert een nieuwe feature voor zijn line-up van draadloze, 360-graden speakers; ‘Block Party’. Deze functie voor de UE BOOM 2, UE ROLL en UE MEGABOOM biedt een nieuwe manier om muziek te ervaren en delen. Daarnaast maakt Ultimate Ears bekend dat de Tap Controls-functie ook beschikbaar wordt voor de UE MEGABOOM.

Dankzij de Block Party-functie is het door middel van de UE-app mogelijk om drie vrienden te verbinden met een enkele UE BOOM 2, UE ROLL of UE MEGABOOM. Hierdoor kunnen zij via dezelfde UE-speaker hun favoriete muziek delen. Dankzij Tap Controls kunnen gebruikers hun telefoon in hun broekzak laten en direct muziek afspelen, pauzeren of een nummer skippen door middel van een tik op de bovenkant van de UE BOOM 2 of UE MEGABOOM.

Block Party is beschikbaar voor UE BOOM 2, UE ROLL en UE MEGABOOM via de app van deze speakers. Tap Controls is een verbetering van de app en is beschikbaar voor UE BOOM 2 en UE MEGABOOM via de app van beide speakers. De verbetering aan de app is naar verwachting op 20 oktober beschikbaar via de app stores van iOS en Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.