Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen Daredevil (Netflix) krijgt eerste teaser

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 10:24 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een korte teaser vrijgegeven van het tweede seizoen van Daredevil. Helaas weten we nog niet wanneer dat seizoen verschijnt. Naast ‘2016’ heeft de videostreamingdienst Netflix namelijk nog geen concrete datum naar buiten gebracht.

Seizoen twee van Daredevil komt eraan

Over het eerste seizoen van de televisieserie Daredevil lijken de meningen niet ver uiteen te lopen. Critici en fans zijn het er bijna unaniem over eens dat dit één van de beste superheldenseries ooit gemaakt is en dat vooral vanwege zijn rauwheid, dat prima afsteekt tegen de rest van het (vaak komische, maar bovenal minder serieuze) Marvel-universum waarin de serie zich ook afspeelt. In de onderstaande video zien we nog even de hoogtepunten uit het eerste seizoen, maar daarna worden we getrakteerd met een teaser.

Een teaser van seizoen twee, uiteraard. Over het tweede seizoen weten we nog bar weinig, maar dat Elektra (Elodie Young) en The Punisher (The Walking Dead’s Jon Bernthal) langskomen om de boel interessant te houden, is in elk geval al zekerheid. Ondertussen zetten Marvel en Netflix de laatste puntjes op de i voor de serie Jessica Jones, die op 20 november op de videostreamingdienst zal verschijnen. Daar zijn inmiddels ook al twee teasers van verschenen (een, twee). Wij kunnen echter niet wachten op Daredevil S2.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.