Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify rolt Chromecast-ondersteuning uit voor apps

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 9:46 CategorieMediaspelers

Spotify heeft laten weten dat het bedrijf momenteel de langverwachte Chromecast-ondersteuning uitrolt voor zijn Android- en iOS-applicaties. Mocht de update nog niet bij je binnen zijn, dan duurt het nu niet lang meer voordat dit gaat gebeuren.

Spotify luisteren via Chromecast nu mogelijk

Tijdens de najaarspresentatie van Google, waar het bedrijf onder andere de nieuwe Chromecast-apparaten, Huawei Nexus 6P en de Google Pixel C-tablet, en verder nog alles dat je over Android 6.0 moest weten, geïntroduceerd heeft, liet Google ook vallen dat Spotify straks eindelijk zal samenwerken met de Chromecast. Echter, een releasedatum werd destijds nog niet gegeven, maar dat maakt nu niet meer uit. Spotify heeft namelijk de eerste updates uitgerold die de ondersteuning toevoegt op Android en iOS.

Echter, de update is er nog niet voor iedereen, aangezien de uitrol stapsgewijs plaatsvindt. Het kan dus nog heel even duren voordat de update binnen is, maar we verwachten dat elke Spotify-gebruiker binnen nu en enkele dag wel voorzien is. Er is wel een kanttekening: de update zorgt er alleen voor dat Spotify werkt met de nieuwe Chromecast-apparaten en nog niet met de oude. Ben je dus nog niet overgestapt, omdat het in feite niet echt nodig is, dan moet je dus nog een tijdje wachten tot er een volgende update wordt uitgebracht.

  • Spotify Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.