Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Radio nu beschikbaar op Sonos-speakers

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2015, 9:32 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft laten weten de app te hebben voorzien van een nieuwe update, die de Spotify Radio-functie toevoegt voor Sonos-gebruikers. Spotify Radio is allang geen nieuwe feature meer van de muziekstreamingdienst, maar was tot op heden niet te gebruiken op Sonos-speakers.

Sonos ondersteunt Spotify Radio

Wanneer je een abonnement op Spotify hebt en thuis ook nog wat Sonos-speakers hebt staan, dan baalde je er misschien van dat je beide aspecten niet kon gebruiken voor het afspelen van muziek via Spotify Radio. Daar komt vanaf nu verandering in. Wanneer je namelijk de nieuwe update voor de Sonos-applicatie downloadt, dan ben je in staat muziek af te spelen via Spotify Radio. Je hebt daardoor toegang tot Artist Radio, Track Radio, Genre en Mood playlists en nog veel meer. Je kunt de update nu handmatig in de app forceren.

spotify-radio-draft-dimmer2

Daarnaast kun je natuurlijk nog steeds je ‘eigen’ muziek benaderen door naar de desbetreffende tab te gaan. Ook vind je daar nu Discovery Weekly: een twee uur durende mixtape van muziek die je (waarschijnlijk) nog niet kende. In de bovenstaande gif kun je precies zien hoe je een Radio toevoegt aan je afspeellijsten of direct kunt afspelen. Je zoekt een artiest op, drukt op hetgeen dat je wil beluisteren en geeft daarna aan of je nu meteen wil luisteren of dit wil toevoegen aan je favorieten. Je kunt de Sonos-app hieronder downloaden.

  • Sonos Controller
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.