Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony verlaagt prijs PlayStation 4 in Verenigde Staten

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2015, 16:24 CategorieGaming

Sony heeft aangekondigd de prijs van de PlayStation 4 vanaf morgen te verlagen in de Verenigde Staten. Het verleden leert ons dat een prijsdaling in Europa dan niet ver weg is.

PlayStation 4 daalt met $50

Sony’s PlayStation 4 gaat in de Verenigde Staten vandaag nog over de toonbank voor $399, maar vanaf morgen zal dat minder zijn. De nieuwe aangeraden verkoopprijs voor de console daalt met $50 en wordt dus $349. Die prijsdaling wordt ingezet samen met een deel nieuwe bundels, waarvan eentje inclusief het veel geprezen Star Wars: Battlefront van EA Games.

Het verleden leert ons dat een prijsdaling van de console in de Verenigde Staten vaak volgt met een prijsdaling hier in Europa. Waarschijnlijk zal het niet lang meer duren eer de prijs van het apparaat ook hier daalt van €399 naar €349. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is zo’n prijsdaling zeer waarschijnlijk. Als je dus van plan bent om een PlayStation 4 te kopen wacht je beter nog even tot de betere deals beschikbaar zijn.

Microsoft’s Xbox One wordt momenteel nog verkocht voor $399, maar ook die fabrikant kan nu niet lang uitblijven met een prijsdaling om zijn positie ten opzichte van zijn grootste concurrent niet te verliezen. Een console is zeker en vast geen slechte aankoop voor je homecinema, zo schreven we onlangs nog een adviesstuk over het streamen van films en series naar je PlayStation 4.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.