Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos start pre-orders nieuwe PLAY:5 speaker

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 11:22 CategorieLuidsprekers

Eind vorige maand kondigde Sonos de nieuwe PLAY:5 speaker aan, een draadloze speaker met een verbeterde audioweergave en een licht vernieuwd design. De speaker is vanaf vandaag te bestellen via de website van Sonos voor een prijs van 579 euro. Je hebt de keuze uit een witte en een zwarte variant.

Met de nieuwe PLAY:5 klinkt muziek volgens de fabrikant exact zoals de artiest het bedoeld heeft. Met zes gesynchroniseerde, speciaal ontworpen drivers creëren de drie midwoofers middentonen en krachtige, lage tonen. De drie tweeters produceren heldere, hoge tonen. Net als zijn voorganger werkt de nieuwe Sonos PLAY:5 met alle Sonos Smart Speakers en is hij zelfs als surroundspeaker voor een home cinema-systeem te gebruiken in combinatie met een PLAYBAR en SUB.

Voor het eerst is de Sonos PLAY:5 op drie manieren te plaatsen. Deze flexibiliteit zorgt – in combinatie met Trueplay-tuning – voor een beter geluid, hoe en waar je de speaker ook plaatst. Naast horizontaal als ‘stand-alone’- speaker zijn twee PLAY:5’s ook verticaal als stereopaar naast elkaar te plaatsen. Twee horizontaal geplaatste speakers bieden een groter stereobereik voor een kamervullende luisterervaring.

Sonos-Play-5-1

De esthetiek van de nieuwe PLAY:5 is minimalistisch en focust zich op de essentie van dat waar een speaker voor bedoeld is. De nieuwe touch-bediening biedt een intuïtieve manier van afspelen, pauzeren, volume aanpassen of naar een ander nummer gaan. Smart sensors zorgen ervoor dat deze touch-knoppen zich aanpassen aan hoe je de speaker plaatst. Het volume is altijd aan de bovenzijde van de PLAY:5 aan te passen.

De nieuwe Sonos PLAY:5 is verkrijgbaar in matzwart en matwit voor een prijs van 579 euro. Vanaf 25 november 2015 is de PLAY:5 in Nederland leverbaar, in de Verenigde Staten vanaf 20 november.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.