Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips promoot Ambilight en Ambilux met nieuwe video

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2015, 9:00 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft deze week een nieuwe video uitgebracht ter promotie van de in september aangekondigde 8000- en 9000-series, voorzien van Ambilight. Darklight, de nieuwste film in de spectaculaire ‘Beyond the Ordinary’ serie, is het vervolg op de ‘Afterglow’ en ‘Lightwaves’ films en combineert LED ‘light-scapes’ met avontuurlijke sporten en extreme locaties. 

Video Philips Ambilight

In de nieuwe film spelen drie mountainbikers – Graham Agassiz, Matt Hunter en Matty Miles – die met flitsende snelheid en soms zelf bijna verticaal ’s nachts door de barre woestijn van Utah en de woeste bospaden van Oregon rijden. De film demonstreert volgens TP Vision de 4K UHD kwaliteit van de Ambilight technologie door een halo van verkleurend licht te laten schijnen op de muur achter de tv die overeenkomt met de actie die het scherm laat zien, wat de kijkervaring ten goede moet komen.

Philips 8000- en 9000-serie

Het vierzijdig Ambilight dat we op de meeste modellen, waaronder de PUS9600-serie, terugvinden kennen we inmiddels wel, al is het de laatste jaren flink verbeterd. Uniek en nieuw is echter Ambilux, een techniek die we alleen op de PUS8901-modellen terugvinden. Ambilux gebruikt negen pico projectors achterin de set om het beeld buiten het scherm te verlengen.

Lees meer over Ambilux in ons hands-on review en bekijk de 2015 herfst tv line-up van Philips voor alle specificaties en features van de nieuwe 8000- en 9000-serie modellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.