Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert E-Line schermen voor thuis en op kantoor

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 15:27 CategorieLcd en led tv's

MMD kondigt een vernieuwde productlijn van consumentenschermen aan: De E-Line. Deze nieuwe schermen moeten levendige kleuren en een brede kijkhoek bieden, in een elegant design voor thuis en op kantoor. De lijn bestaat uit drie modellen: de 23 inch-versie met AH-IPS-paneeltechnologie en de 24 en 27 inch-versie met PLS-LED-panelen.

De 24 en 27 inch-versies hebben een glanzende, witte afwerking en een slanke, metalen standaard. De 23 inch-variant heeft een glanzende, zwarte afwerking, glas over het hele scherm en een smalle rand, voor minimale afleiding bij het kijken. Voor een extra strakke look is de voorkant van elk model vrij gehouden van knoppen. Alle drie de schermen hebben een EasySelect-schakelaar op de achterkant om de monitorinstellingen snel aan te kunnen passen.

De 24 en 27 inch-schermen zijn uitgerust met PLS-LED-technologie, en het 23 inch-model beschikt over een AH-IPS-paneel. Beide technologieën moeten zorgen voor een betere kijkervaring, met een extra-brede kijkhoek van 178 graden. De twee PLS-schermen reproduceren 82 procent van het NTSC-kleurengamma. Alledrie de schermen hebben een beeldverhouding van 16:9 en een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast beschikken de schermen over de Philips Flicker-Free Technology voor een uiterst stabiel beeld dat de ogen fris houdt.

Philips-276E7QDSW-1

Ook zijn de schermen uitgerust met diverse Philips Smart-technologieën. SmartContrast analyseert wat er op het scherm te zien is en past hier automatisch de kleuren en de intensiteit van de achtergrondverlichting op aan. Gebruikers kunnen ook de speciale Economy-modus aanzetten, die alledaagse kantoorprogramma’s goed weergeeft en zorgt voor een laag stroomverbruik. Als laatste beschikken de schermen over SmartImage Lite. Deze technologie analyseert de inhoud van het scherm en past dynamisch het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van het beeld aan met één druk op de knop.

Met de nieuwe E-Line-schermen kunnen gebruikers hun mobiele telefoon of een ander apparaat met MHL-ondersteuning aansluiten via een optionele MHL-kabel. Vervolgens kunnen ze HD-films tot leven zien komen op het grote scherm, met volledig digitaal geluid. Tegelijkertijd wordt het mobiele apparaat ook opgeladen, zodat de batterij niet halverwege leeg raakt.

De nieuwe Philips-schermen 237E7QDSB, 246E7QDSW en 276E7QDSW zijn vanaf begin november verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen:

  • 237E7QDSB: €199,-
  • 246E7QDSW: €209,-
  • 276E7QDSW: €289,-
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.