Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oude Chromecast werkt nu ook met Spotify

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2015, 10:05 CategorieMediaspelers

De Chromecast-integratie van Spotify is nu ook live voor de oude Chromecast en werkt net zo naadloos als met het nieuwe model. Mocht je dus zo’n oude Chromecast in je televisie hebben zitten en nog geen nieuwe willen kopen, dan heb je nu een reden minder om dat te doen.

Spotify werkt nu ook met de oude Chromecast

Toen de nieuwe Chromecast en de Chromecast Audio werden aangekondigd, liet Google ook meteen weten dat Spotify voortaan ondersteuning aanbiedt voor de mediaspeler. Dat gold toen nog alleen voor de nieuwe Chromecast-modellen, maar, zo beloofde het bedrijf, het oude model zou ook ondersteund gaan worden. En die dag is nu aangebroken, aangezien het oude Chromecast-model vanaf nu ook Spotify ondersteunt. Heb je dus al een Chromecast in je tv zitten, dan heb je nu een reden minder om een nieuwe te kopen.

De eerste ervaringen met de oude hardware in combinatie de Spotify-app leren ons dat de samenwerking tussen de mediaspeler en streamingdienst naadloos verloopt en het lijkt alsof je gewoon gebruikmaakt van de nieuwe Chromecast. De Chromecast is nog steeds de goedkoopste manier om je muziek, films, series en meer op je televisie te weergeven, die waarschijnlijk ook gekoppeld is aan een uitgebreide homecinemaset. Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de oude en nieuwe Chromecast, lees dan ons achtergrondartikel daarover.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.