Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

New Xbox One Experience wordt 12 november gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2015, 10:10 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de New Xbox One Experience vanaf 12 november wordt gelanceerd voor iedereen met een Xbox One. Dat betekent dat iedereen straks met het nieuwe dashboard én de backwards compatibility te maken krijgen.

New Xbox One Experience verschijnt over drie weken

Microsoft heeft bekendgemaakt wanneer iedereen met een Xbox One in huis het nieuwe dashboard, in de vorm van de New Xbox One Experience, mag verwachten. Vanaf 12 november wordt de nieuwe interface gelanceerd. Ook kun je vanaf die dag honderd oude Xbox 360-spellen spelen op je Xbox One, omdat backwards compatibility dan ook officieel is toegevoegd aan het arsenaal van de spelcomputer. Wanneer je de update volgende maand downloadt, reken er maar op dat je het menu van je Xbox One niet meer herkent.

Over het algemeen moet deze update het navigeren door de menu’s van de Xbox One sneller en simpeler maken. Je kunt onze bevinden uitgebreid lezen in onze hands-on met de software, in dit artikel. We kunnen, na het dashboard nu al weken hebben getest, met zekerheid stellen dat alles snel en soepel werkt (ook al draait onze Xbox One nog op de bèta-software) en dat is toch wel de belangrijkste verandering. Ja, sommige dingen staan nu op andere plekken, maar na een paar keer navigeren heb je al snel door waar alles nu staat.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.